Stemmers Radio Aalsmeer Top 100 verdubbeld

Aalsmeer – Na zes weken stemmen op je favoriete muziek, sloten vrijdag 14 oktober om 21.00 uur de stembussen voor de Radio Aalsmeer Top 100. Tijdens een live-uitzending werden de laatste stemlijstjes ingevuld en nauwkeurig toegevoegd aan de definitieve lijst. De populariteit van deze Aalsmeerse hitlijst is duidelijk gegroeid: het aantal stemmers dat een lijstje invulde via www.radioaalsmeer.nl is verdubbeld ten opzichte van vorig jaar.

The Beatles blijven hofleverancier van de lijst: maar liefst zeven platen van de ‘fab four’ behaalden de Top 100. Ook Queen doet het met vier noteringen niet onverdienstelijk.

Wat opvalt is dat het aantal lokale artiesten in de lijst stijgt: Little Boogie Boy, Jan Leliveld, Merel Meidam, Saskia Veenswijk en DJ Aversion maken hun opwachting tussen de 100 populairste platen volgens de Radio Aalsmeer luisteraar. Ook import-Aalsmeerder Gerard Joling mag natuurlijk niet ontbreken. Met zijn ‘Het is Nog Niet Voorbij’ wordt zondag 30 oktober om 12.00 uur de lijst afgetrapt. De 100 platen worden vervolgens tot 22.00 uur ’s avonds in de juiste volgorde achter elkaar gedraaid door een enthousiast team van DJ’s, bestaande uit Meindert van der Zwaard, Marion Geisler, Lennart Bader, Eric Spaargaren, Rinus en Talitha van Itterzon, Stevan van der Voet, Frederik Tijssen, Lianda van der Schilden en Robert Arendse.

De complete lijst wordt volgende week bekend gemaakt. Alleen de top 10 houden we nog even geheim tot de uitzending op 30 oktober.

Foto: staat Jan Leliveld weer op nummer 1?

Gepubliceerd: 18 oktober 2022 om 10:36 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×