'The Young Messiah' in Kudelstaart

Kudestaart – Na twee jaar gedwongen stilte door de pandemie keert ‘The Choir Company’ begin november terug met Tom Parkers zeer geliefde “The Young Messiah”. Dit jaar trekken de projectkoren met solisten en begeleid door een geweldige band weer door Nederland voor negen concerten. In samenwerking met de Protestantse Gemeente Samen-op-Weg doet de tour op 5 november a.s. De Spil in Kudelstaart aan.

Als het publiek minstens zo enthousiast is als de band, zangers en zangeressen op het podium, dan weet je dat er iets bijzonders gebeurt. Tom Parkers moderne bewerking van Händels ‘Messiah’ oratorium, ‘The Young Messiah’ mag je ook gerust bijzonder noemen. Een muzikaal meeslepende vertelling van Jezus’ geboorte, lijden, sterven en opstanding, die de boodschap van het evangelie dichter bij mensen heeft gebracht.

Sinds 2012 brengt The Choir Company dit werk in drukbezochte tours. Met behulp van koor, band en solisten worden luisteraars meegenomen in het tijdloze verhaal dankzij Tom Parkers bewerkingen. Net als voorgaande edities zullen de avonden uit twee gedeelten bestaan. Er is een deel voor de pauze met bekende arrangementen van Tom Parker. Na de pauze wordt ‘The Young Messiah’ uitgevoerd. Kaarten voor de concerten kosten €22,50 per stuk in de voorverkoop (excl. reserveringskosten) via www.eventsforchrist.nl. Lokaal kunt u bestellen via jan.vrieze@sow-kudelstaart.nl tegen een prijs van €20,00.

Gepubliceerd: 17 oktober 2022 om 22:27 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×