Wereldrecord podcast maken met Aalsmeers tintje

Aalsmeer – Erik Kreike en Anna Maria Giannattasio zorgden zondag voor een Aalsmeers tintje bij de wereldrecordpoging podcast maken tijdens de Dutch Media Week in Beeld & Geluid in Hilversum. Onderwerpen waren de lokale omroep Radio Aalsmeer én er was een Aalsmeerse primeur.

Onderdeel van deze wereldrecordpoging was namelijk de start van de “Praam & Penta  Podcast” waar menig Pramenraceteam veel plezier aan zal beleven. Deze podcast over de beroemde Pramenrace is in Hilversum gelanceerd en heeft bijgedragen aan een geslaagd wereldrecord.
Onder het motto ‘ Hyperlokaal Aalsmeer’ vulden en Erik en Anna Maria een uur van de langste podcast ter wereld met Aalsmeerse thema’s. Aan bod kwam vrijwilligerswerk, de magie van het maken van lokale radio, de historie van de Pramenrace, de Dippers en natuurlijk het geluid van een echte Penta.

De Praam & Penta Podcast zal in aanloop van de feestweek en pramenrace in 2023 première gaan op Radio Aalsmeer en is daarna te beluisteren op je favoriete Podcast kanaal.

Foto: Erik Kreike (l) en Anna Maria Giannattasio (r)

Gepubliceerd: 10 oktober 2022

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×