Een skilift in Kudelstaarts Dorpshuis

Kudelstaart – Gekke kop boven dit artikel zult u wellicht denken: een skilift in het Dorpshuis, wie verzint er nu zoiets? Nou, dat zijn de creatievelingen van Toneelvereniging Kudelstaart die volgende maand een kakelverse, zelfgeschreven revue op de planken brengen ‘Waar de wind waait’. En geloof het of niet maar op het podium wordt het publiek mee genomen naar de sneeuw en gegarandeerd dat dat een doldwaze scene oplevert.

Van de Snollebollekes tot Mart Hoogkamer
Tijdens de afwisselende avond die zij het publiek gaan presenteren, worden niet alleen lachwekkende sketches gespeeld op allerlei plekken in Europa, maar komt zang en dans ook ruim voldoende aan bod. Een groep jongeren bekend onder de naam XXX??? heeft wervelende dansen ingestudeerd. Maar ook de liedjes op bekende melodieën zullen aanstekelijk werken. Een Franse chanson als een prachtige tranentrekker, maar ook zal de hele zaal van links naar rechts bewegen op de bekende tonen van Snollebollekes. Hiermee wil Toneelvereniging Kudelstaart graag een breed publiek in alle leeftijdsgroepen aanboren.

Kaartverkoop
De speeldata zijn:  zaterdag 5 november met een feestelijke première, vrijdag 18 en zaterdag 19 november 2022. De kaartverkoop start zaterdag 22 oktober van 11.00 uur tot 13.00 uur in het Dorpshuis en vanaf 24 oktober bij Bakkerij Vooges in de Zijdstraat en Slijterij Van Lammeren in Kudelstaart. De kosten bedragen € 12,50. In de winkels graag contant betalen. Ook via de geheel vernieuwde website zijn online tickets te bestellen vanaf 22 oktober:www.toneelverenigingkudelstaart.nl.

Foto: Lia Bon (l) en Tineke van Kleef (r)

Gepubliceerd: 10 oktober 2022 om 21:13 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×