Bewonersoverleg Kudelstaart: supermarkt en Westeinderhage

Kudelstaart – Maandag 30 januari organiseert de Dorpsraad Kudelstaart weer een Bewonersoverleg waar een aantal actuele zaken besproken zullen worden. Belangrijk onderwerp is de tweede supermarkt in Kudelstaart. Een onderwerp dat ook in Aalsmeer Actueel van 7 januari werd besproken. Luister hier terug. De gemeente heeft op basis van het rapport van Bureau Ginder besloten dat er voorlopig geen tweede supermarkt in Kudelstaart zal komen. Het rapport zal worden toegelicht door de gemeente. Afhankelijk hoe de cijfers worden geïnterpreteerd, ziet de Dorpsraad nog wel mogelijkheden. Zij zijn benieuwd naar uw mening.

Een ander item dat de gemoederen bezig houdt is de ontsluiting van de nieuw te bouwen wijk Westeinderhage op de Bilderdammerweg. Op verzoek van de gemeenteraad heeft een onafhankelijk verkeerskundig bureau naar de mogelijkheid van een rotonde gekeken. Het bureau komt tot de conclusie dat een rotonde niet haalbaar is op deze plek. Het onderzoek wordt toegelicht. Verder wordt kennisgemaakt met wijkagent Dennis Raps en zal de Maatwerkgroep van Mijnsheerlickheid hun activiteiten toe lichten. Het overleg is in Dorpshuis Het Podium om 20.00 uur.

Gepubliceerd: 27 januari 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×