‘Door de Mangel’ ontvangt Surinaamse Denice Kingswijk

In de 372e aflevering van ‘Door de Mangel’ was afgelopen maandag Johan den Dekker te gast. De Aalsmeerder is niet zo gebonden aan zijn geboorteplaats, maar heeft daar wel een prima jeugd gehad. Inmiddels woont de pensionado al weer geruime tijd in Kudelstaart. De grootvader van twee kleinkinderen omschreef zichzelf als een gevoelsmens, impulsief en niet perfectionistisch. Hij werd min of meer bij toeval salarisadministrateur en heeft dat altijd parttime gedaan om zo ook voor zijn kinderen te kunnen zorgen.

Uiteraard ging Johan ook op zoek naar een opvolger. Hij kwam uit bij zijn buurvrouw Denice Kingswijk. De Kudelstaartse werd geboren in het binnenland van Suriname en heeft vijf jaar in een vluchtelingenkamp in Frans Guyana gezeten. Sinds haar elfde is zijn in Nederland en woont nu 13 jaar in Kudelstaart. Johan dacht dat Denice wel wat te vertellen had. Een persoon in een ander leeftijdscategorie en cultuur. Hij wil dan ook graag van haar weten hoe het is om in Kudelstaart te wonen.

Het antwoord op deze vraag en meer hoor je maandag 30 januari om 19.00 uur. Heb jij ook een vraag voor Denice? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel de vraag zelf aan Denice.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Denice Kingswijk

Gepubliceerd: 24 januari 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×