Gespreksgroep Levend Verlies voor Mantelzorgers

Amstelveen – Op woensdag 1 februari start Mantelzorg & Meer weer een driedelige gespreksgroep ‘Levend Verlies’. Deze gespreksgroep is voor mantelzorgers die wonen in de gemeente Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn of in Ouderkerk aan de Amstel. Je kunt te maken krijgen met verlies en rouw terwijl degene voor wie je zorgt in leven is. Dit noemen we levend verlies. Een ouder met dementie bijvoorbeeld of een partner met een beroerte waardoor die een andere persoon is dan voorheen.

In deze gespreksgroep deel je jouw ervaringen met anderen die net als jij zorgen voor een partner, ouder of kind, die ineens of steeds een beetje meer gezondheid inleveren. De consulent begeleidt het gesprek en geeft inzicht, informatie en tips. Je vindt hier herkenning, erkenning en steun.

De groepsgesprekken vinden plaats op 1, 8 en 15 februari van 10.00 – 12.00 op het kantoor van Mantelzorg & Meer aan Bouwerij 4-d in Amstelveen. Om je aan te melden, kun je een mail sturen naar info@mantelzorgenmeer.nl of bellen met 020-5127250.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 19 januari 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×