Kudelstaarter Bing van Son in speelfilm 'All Inclusive'

Aalsmeer – In de eerste aflevering van ‘Aalsmeer Actueel’, het nieuwe nieuws- en actualiteitenprogramma van Radio Aalsmeer maakte Mandy van der Zwaard van A&K Thuis bekend dat de Kudelstaartse acteur Bing van Son meespeelt in de nieuwe Nederlandse speelfilm ‘All Inclusive’. Het personage dat Bing vertolkt heeft de naam Bink. Eerder speelde Van Son al mee in de tv-series ‘De regels van Floor’ en ‘Flikken Maastricht’.

In deze nieuwe film spelen o.a. mee Tibor Lukács,  Frank Lammers en Jennifer Hoffman. All Inclusive is een komisch relatiedrama en wordt op 16 maart 2023 in de bioscoop uitgebracht. De film is gebaseerd op een idee van Tibor Lukács en wordt geregisseerd door Aniëlle Webster (bekend van Huisvrouwen bestaan niet, Wat is dan liefde, Swanenburg). De opnames vonden afgelopen voorjaar plaats op Bonaire.

In de film vertrekken Jacco en Sylvie en hun twee kinderen (Bing van Son en Aiko Beemsterboer) naar een all-inclusive hotel. Het familietripje heeft tot doel wat relationele plooien glad te strijken, maar het gezin is nog niet geland op Bonaire of een knallende ruzie drijft Jacco (Tibor Lukács) en Sylvie (Jennifer Hoffman) uit elkaar. Krijgt het stel het voor elkaar om binnen de vakantieperiode hun relationele perikelen bij te leggen?

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 7 januari 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×