Participe komt met training om te ontspannen

Aalsmeer – Participe komt met een gratis training ‘Ontspanning in Zicht’. De training is bedoeld om je te leren meer tijd voor jezelf in te richten om te ontspannen, om te gaan met stressvolle situaties, minder te piekeren of op zoek te gaan naar meer balans in je leven. De training zal op vrijdag 27 januari a.s. starten en wordt georganiseerd door het team maatschappelijk werk van Participe Amstelland. Het is geen praat- of therapiegroep, maar een praktijkgerichte training van ervaren professionals. De training geeft je inzichten en leert je bewuster te worden van je behoeften.

In de training worden vijf thema’s behandeld, te weten omgaan met Stress – voor meer ontspanning, piekeren – voor meer rust in je hoofd, energiebalans – voor meer balans tussen je energiegevers en energievreters en sociaal netwerk – voor meer inzicht in je sociale netwerk. Het vijfde thema, voeding en Beweging – voor een gezonder lichaam en meer energie is in samenwerking met PACA (psychosociale fysiotherapie) en Diëtistenpraktijk VDB.

De training bestaat uit vijf bijeenkomsten en vindt plaats op vrijdag 27 januari en 3, 10, 17 en 24 februari van 9.30-11.30 uur in Aalsmeer in het Parochiehuis aan de Gerberastraat 6. De training is gratis. Je kunt je aanmelden voor de training Ontspanning in Zicht bij Participe Amstelland via 0297- 326670 of team.aalsmeer@participe.nu

 

 

 

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 17 januari 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×