Romantische winactie in Aalsmeer Centrum

Aalsmeer – 14 februari Valentijnsdag staat weer voor de deur, dus love is in the air in Aalsmeer Centrum. Het zal de bezoekers van het centrum niet zijn ontgaan dat de winkelstraten weer zijn voorzien van de mooie rode harten. Dit is een jaarlijkse traditie van de ondernemers. Ze willen deze mooie dag niet zomaar voorbij laten gaan en organiseren ook dit jaar weer een originele winactie. Doe je dit jaar mee, dan maak je kans  een walking diner voor twee!

Meedoen met de actie is simpel, je laat op de Facebook- of Instagrampagina van Aalsmeer Centrum een berichtje achter waarom je graag met een speciaal iemand het etentje wint. Je kunt ook een mailtje sturen met uitleg en je gegevens naar info@aalsmeercentrum.nl. Je kunt je geliefde of een dierbaar iemand verrassen, maar het ook iemand anders gunnen die iets extra’s heeft verdiend. Op 14 februari worden er maar liefst drie winnaars bekend gemaakt door middel van loting die met twee personen langs verschillende restaurants in Aalsmeer Centrum mogen wandelen voor respectievelijk een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert met uiteraard de bijbehorende drankjes. De datum van dit walking diner wordt in overleg met de prijswinnaar bepaald.

Uiteraard staan de ondernemers in Aalsmeer Centrum klaar om je te adviseren zodat jij met een origineel valentijnscadeautje aan komt. Geef een dierbaar iemand iets extra’s en geef een leuke verrassing, stuur een kaartje of ga gezellig lunchen of dineren. En kom je zaterdag 11 februari naar Aalsmeer Centrum? Dan kun jij zomaar verrast worden door het promotieteam die lekkere chocolade hartjes uitdeelt.

Gepubliceerd: 31 januari 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×