Inschrijvingen voor Club Cultuur geopend

Aalsmeer – De inschrijving voor Club Cultuur voor kinderen is weer geopend, het is een terugkerend project van Cultuurpunt Aalsmeer welke activiteiten organiseert voor leerlingen op de basisscholen van Aalsmeer en Kudelstaart na schooltijd. Dit seizoen zijn er onder andere tekenlessen, schilderen, recyclen met jeans, radio  en acteerlessen te volgen. Het project van Club Aalsmeer wordt door korte en betaalbare kennismakingscursussen en met behulp van lokale kunstenaars, professionele docenten en kunstinstellingen gegeven. Ontdekken en plezier maken staan voorop. De inschrijving is geopend!

De activiteiten beginnen de eerste week van maart. Wil je hier aan deelnemen, schrijf je dan snel in. Er is beperkt ruimte en plaatsing geschiedt op volgorde van inschrijving met het inschrijfformulier. Deze is te vinden bij de cursusblokken op de website. Cultuurverbinder en combinatiefunctionaris cultuur, Boaz Blomberg, die deel uitmaakt van het team van het Cultuurpunt Aalsmeer, laat kinderen en jongeren onderschools kennismaken met kunst en cultuur en verbindt dit met activiteiten na school. Afgelopen maandagavond was hij in het ‘Uur van Puur’ bij Radio Aalsmeer, waar hij vertelde over Club Cultuur. Hier gaat ook een van de Club Cultuur cursussen plaatsvinden onder de naam “Radioactief”, podcast en radiomaken voor kinderen. De uitzending van 30 januari is terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Waar: De Oude Veiling, Marktstraat 19 in Aalsmeer
Wanneer: maart-april 2023
Website: https://www.cultuurpuntaalsmeer.nl/nieuws/club-cultuur-begint-weer/
Voor vragen over het programma: Boaz Blomberg contact – Cultuurpunt Aalsmeer.

Gepubliceerd: 31 januari 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×