Tentoonstelling Human Nature met drie weken verlengd

Aalsmeer – De expositie “Human Nature” in het Flower Art Museum die sinds eind november te zien is in het Flower Art Museum, is zo’n groot succes dat deze met drie weken is verlengd. De fascinatie van tien kunstenaars belichten in deze expositie vele kanten zoals nietigheid versus grootsheid, harmonie tegenover strijd, maakbaarheid versus vrije natuur. Het museum geeft een podium aan kunstenaars die ons met een andere blik naar de wereld en de uitdagingen van deze tijd laten kijken.

Afgelopen maanden bezochten veel bezoekers deze zeer gevarieerde tentoonstelling, omdat de reacties zo positief waren, heeft het Flower Art Museum besloten deze expositie drie weken te verlengen. Human Nature is nu te zien tot en met zondag 19 februari. Naast foto’s, schilderijen en tekeningen, biedt de tentoonstelling ook projecties, maquettes, fotogrammen, een hologram en stereokijkers. Voor zowel volwassenen als kinderen is het een verrassend geheel.

Wie alles nog beter wil begrijpen, kan in de museumwinkel het themamagazine Human Nature aanschaffen om thuis verder te genieten. Verder is in de kleine zaal een mini-expositie met prachtige stillevens van fotograaf Dik Nicolai. Zijn composities refereren aan de oude meesters, maar onderscheiden zich door hedendaagse elementen. Elke afbeelding vertelt een eigen verhaal.

Foto: Bethany de Forest

Gepubliceerd: 31 januari 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×