Tweede uitzending ‘Aalsmeer Actueel’ op Radio Aalsmeer

Radio Aalsmeer is in januari gestart met de herstart van het actualiteitenprogramma ‘Aalsmeer Actueel’. De omroep wil graag het nieuwsprogramma nieuw leven in blazen. Deze tweede proefuitzending wordt gemaakt door een enthousiast team dat onlangs enige uitbreiding heeft gehad, maar nog altijd mensen kan gebruiken.

De februari-uitzending begint weer met een nieuwsforum. Deze maand zijn Arjen Vos en Sven Muller de forumleden die hun Aalsmeerse nieuws zullen delen. Daarna zal uitgebreid ingegaan worden op alle perikelen rondom het Spoorlijnpad.

Tenslotte zal Tjeerd Veninga zijn eerste radiocolumn live voordragen. Het onderwerp zal zijn stikstof. Kortom in één uur tijd is iedereen weer helemaal op de hoogte over wat er speelt rondom de Aalsmeerse actualiteit.

De tweede proefuitzending zal op zaterdag 4 februari tussen 13.00 en 14.00 uur gemaakt worden door een team enthousiaste programmamakers. Ook zin om mee te werken aan het programma? Mail dan naar info@radioaalsmeer.nl. Ervaring is niet noodzakelijk.

Foto: studio Radio Aalsmeer

Gepubliceerd: 31 januari 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×