Watertoren dicht voor slechtvalk

Aalsmeer – Zondagmiddag 8 januari is de Aalsmeerse Watertoren voor het laatst geopend tussen 13.00 en 17.00 uur. Naast het kunnen aanschouwen van het technische en bouwkundige binnenwerk van deze unieke watertoren is het de moeite waard om naar boven te klimmen en te genieten van een groots uitzicht over Aalsmeer en verre regio. Zondag 22 januari is de voorlopige laatste openstelling.

Na deze data zal het bovenste gedeelte van de Watertoren worden afgesloten om het echtpaar slechtvalk de gelegenheid te geven nieuw slechtvalk-leven te creëren. Als alles goed verloopt duurt dit tot de eerste weken van juni. Normaal gesproken kunnen de jonge slechtvalken dan uitvliegen en kan de toren weer beklommen worden door bezoekers. Zijn deze ontwikkelingen anders dan gebruikelijk, dan zullen de openingstijden eerder gestart kunnen worden.

Gepubliceerd: 8 januari 2023 om 11:02 uur, geschreven door Egon Jansen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×