Poppenspel voor aardbevingsslachtoffers

Aalsmeer – We hebben allemaal de beelden gezien. Onvoorstelbaar veel leed heeft de vreselijke aardbeving in Turkije en Syrië toegebracht aan de bewoners van deze twee landen. Het kan geen mens koud laten wat daar is gebeurd. Gelukkig is de wereld snel in ‘actie gekomen’ voor deze getroffen landen.

Poppenspeler Gerard Zelen reed op weg naar huis langs Haarmode Asya in de Ophelialaan. Hij raakte in gesprek en dit leidde tot een samenwerking om hulp te bieden aan de slachtoffers in Turkije en Syrië.

Poppentheater Zelen zal  op zaterdag 18 februari tussen 12.00 en 14.00 uur optreden voor jong en oud ter ondersteuning van de actie die de kapsalon heeft opgezet. Zij doneren het kassatotaal van die dag aan de slachtoffers in Turkije en Syrië. Door middel van de poppenkastvoorstelling willen de actievoerders weer even weer een glimlach op de gezichten terugkrijgen. Alle kinderen en inwoners uit Aalsmeer zijn welkom!  De kapsalon is de vinden aan de Ophelialaan 101 in Aalsmeer.

Gepubliceerd: 11 februari 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×