A&K Thuis als grootletter magazine in bibliotheek

Aalsmeer/Kudelstaart – A&K Thuis, het lokale magazine, is vanaf nu te lezen als papieren blad met grote letters bij de bibliotheek. Twee keer per maand verschijnt er een nieuwe editie.

Tijdens een bezoek aan de bibliotheek viel het eindredacteur Mandy van der Zwaard op dat er voor de grootletterlezers weinig tot geen lokale bladen zijn. Daar wist ze wel wat op. Het lokale A&K Thuis is van oorsprong een digitaal blad. “Het opmaken van een digitaal blad is heel anders dan een op papier gedrukt exemplaar. Dat heeft vooral met de lettergrootte en het leesgemak te maken,” vertelt van der Zwaard. “Door een kleine aanpassing van onze kant is de editie nu op papier te lezen en vooral uitermate geschikt voor mensen die graag of noodzakelijk op grote letters zijn aangewezen. Voor de doelgroep een fantastische aanvulling op het assortiment.”

Afgelopen week was de officiële overhandiging van het eerste gedrukte exemplaar (met onze eigen Rinus van Itterzon op de cover) aan Robert Jan van Leusen, filiaalmanager van de bibliotheek Aalsmeer. Meer informatie vindt u op www.aenkthuis.nl

Gepubliceerd: 21 maart 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×