Cursus ‘Omgaan met NAH’ in Amstelveen

Aalsmeer – Op 22 maart start bij Mantelzorg & Meer een cursus ‘Omgaan met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Deze cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten en is voor inwoners van de gemeentes Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn of uit Ouderkerk aan de Amstel. De gevolgen van niet aangeboren hersenletsel, door een ongeluk, chronische ziekte of bijvoorbeeld een hersenbloeding, zijn vaak heel ingrijpend. Niet alleen voor de getroffene, maar ook voor de partner, familie, vrienden en kennissen. Zij kunnen te maken krijgen te maken met gedragsverandering, verwarde spraak, verlamming of andere gevolgen. Deze cursus is speciaal voor naasten die helpen bij de dagelijkse zorg van iemand met NAH. De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere, hoe kan ik omgaan met mijn partner, ouder of kind met NAH? Waar vind ik goede steun en goede hulp? Ken ik mijn eigen behoeften en mijn grenzen? Kennismaking met de PRET strategie. Uitwisselen van ervaringen en kennis.

Datum en locatie
De cursus start op donderdag 22 maart van 14.30 tot 16.00 uur. De vervolgbijeenkomsten zijn op 29 maart, 12 en 26 april en op 7 juni. De locatie is het kantoor van Mantelzorg & Meer, Bouwerij 4-d 1185 XX in Amstelveen.
Aanmelding Kijk voor meer informatie en voor aanmelding op www.mantelzorgenmeer.nl of neem contact op via 020-5127250 of info@mantelzorgenmeer.nl. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Gepubliceerd: 3 maart 2023 om 11:41 uur, geschreven door Egon Jansen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×