Korenmiddag met De Brulboeien, Eigen-wijs en Vivace.

Kudelstaart -Het al meer dan 15 jaar bestaande Shanty- en Zeemanskoor “ De Brulboeien” uit Aalsmeer organiseert op zondag 12 maart voor de 4 e maal een korenfestival in het dorpshuis van Kudelstaart. Dit jaar hebben meezingkoor “Eigen-Wijs” uit Roelofarendsveen en het vrouwenkoor “Vivace” uit Kudelstaart hun medewerking aan dit festival toegezegd. Er is bewust gekozen voor koren met verschillende muziekgenres om een zo breed mogelijk publiek een gezellige muzikale middag te bezorgen. De Brulboeien zullen vrolijke en soms ook droevige Shanty-en Zeemansliedjes ten gehore brengen. Het repertoire van meezingkoor “Eigen-wijs” bestaat uit populaire en feestelijke Nederlandstalige liedjes, maar ook Duitse en Engelstalige nummers gaan zij niet uit de weg. Vrouwenkoor “Vivace” heeft een breed muziek repertoire, bestaande uit klassieke muziek, maar ook liedjes van Elvis, Eric Clapton, Wim Zonneveld, Boudewijn de Groot zijn hun niet vreemd.

Het belooft dan ook weer een gezellige middag te worden in het dorpshuis met voor elke muziekliefhebber wat wils. Het festival begint om 14.00 uur en de deuren zijn vanaf 13.30 uur geopend. Alle koren zullen twee maal 25 minuten optreden. De toegang is GRATIS, al wordt een vrijwillige bijdrage om de kosten te dekken erg op prijsgesteld. De Brulboeien hebben nog plaats voor enkele nieuwe leden. Op 22 maart om 20.00 uur organiseren zij een open repetitie avond op de repetitielocatie Steenwijkerveld 20 in De Kwakel. Mannen die belangstelling hebben om bij dit gezellige koor te komen zingen worden van harte uitgenodigd om op deze repetitieavond de sfeer te komen proeven en
lekker mee te zingen.

Gepubliceerd: 3 maart 2023 om 11:20 uur, geschreven door Egon Jansen

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×