Opknappen Buurthuis Hornmeer tijdens NL Doet

Aalsmeer – Op zondag 12 maart aanstaande gaan de deuren van het Buurthuis Hornmeer open voor bezoekers en vrijwilligers. Tijdens de landelijke actie NL Doet gaan vrijwilligers in het Buurthuis aan de slag om het Buurthuis op te knappen. Iedereen is welkom om te komen kijken of meehelpen.

De Stichting Buurthuis Hornmeer werkt hard om met de verenigingen die van het buurthuis gebruik maken en met nieuwe activiteiten weer een bruisend buurtcentrum te worden. Op zondag 12 maart tussen 10.30 en 15.30 uur kan iedereen binnenlopen in het buurthuis om te helpen. De koffie en thee staat klaar voor iedereen die eens wil komen kijken wat er te doen is in het Buurthuis. Het Buurthuis zoekt nieuwe vrijwilligers die het leuk vinden bardienst te draaien of activiteiten te organiseren. Jong en oud kan elke week of af en toe komen helpen als vrijwilliger. Verenigingen kunnen langskomen om te kijken of ze ook gebruik willen maken van de ruimte van het Buurthuis.

Op 12 maart is iedereen welkom om te komen kijken in het Buurthuis Hornmeer. Meehelpen kan ook tijdens NL Doet. Er moet worden geschilderd, schoongemaakt en geklust. Vele handen van vrijwilligers maken licht werk. Dus kom eens langs in het Buurthuis Hornmeer.

Meer informatie via www.stichting-buurthuis-hornmeer.nl .

Foto: Buurthuis Hornmeer

Gepubliceerd: 2 maart 2023 om 19:26 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×