‘Door de Mangel’ ontvangt Barry Gaarlandt

Op de laatste maandag van maart was Egon Jansen de 379e gast bij de makers van ‘Door de Mangel’. De 49-jarige VSR Kwaliteitsinspecteur is opgegroeid in Weesp en via Uithoorn in Aalsmeer terecht gekomen. Na een moeilijke periode in zijn leven waarin hij diverse familieleden verloor, vond hij zijn rust in het natuur fotograferen, in het bijzonder van vogels. Daarnaast werkt hij mee aan het actualiteitenprogramma ‘Aalsmeer Actueel’ en de website van Radio Aalsmeer. Jansen omschreef zichzelf als eigenwijs, behulpzaam, vader en echtgenoot. “Ik hoop dat onze kinderen een onbezorgde gezonde toekomst tegemoet kunnen
gaan met een dak boven hun hoofd.

Volgens de opzet van het programma heeft ook Egon een nieuwe gast gevonden. Hij heeft zijn buurman Barry Gaarlandt bereid gevonden om plaats te nemen achter de microfoon. “Barry heb ik vijf jaar geleden leren kennen toen we in de Polderzoom kwamen wonen”, vertelde Jansen. “Hij gaat iets doen met sponsoring bij FC Aalsmeer en ik ben benieuwd wat”.

Het antwoord op deze vraag en meer, hoor je maandag 3 april om 19.00 uur. Heb jij ook een vraag voor Barry? Mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de live uitzending naar: 0297-325858 en stel de vraag zelf aan Barry.

‘Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op RickFM.

Foto: Barry Gaarlandt

Gepubliceerd: 28 maart 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×