Nieuw 'Zaterdagavond met Laurens'

Afgelopen zaterdag 25 maart om 19:00 uur was de allereerste uitzending van het nieuwe programma ‘Zaterdagavond met Laurens’ op Radio Aalsmeer.

In het programma neemt Laurens Niezen je mee naar nieuwe muziek, hoor je het laatste nieuws van de afgelopen week en opvallende gebeurtenissen.

Tijdens zijn eerste uitzending had Laurens het onder andere over goedkope tankprijzen bij een pomp in Amsterdam, hij sprak daar iemand die ging tanken, het licht in de studio ging uit vanwege Earth Hour dus ging hij hierop in en je hoorde nieuwe muziek van Sjaak.

Wil je de eerste uitzending terugluisteren, dat kan via radioaalsmeer.nl/programma/zaterdagavond-met-laurens/

Luisteraars kunnen ook zelf in de show inbellen op telefoonnummer 0297- 32 58 58 voor bijvoorbeeld leuke muziekverzoekjes, je weekend door te spreken en meer. Voor de uitzending contact? Dat kan via WhatsApp op 06-19 50 31 82 onder vermelding van ‘radioshow ‘

‘Zaterdagavond met Laurens’ wordt eens in de twee weken uitgezonden op zaterdagavond om 19.00 uur afgewisseld met het programma ‘Zimmer Frei’, De volgende uitzending staat gepland op zaterdag 8 april 2023.

Foto: Arjen Vos Fotografie

Gepubliceerd: 28 maart 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×