Groene liefde in de kas

Aalsmeer – Zaterdag 1 april staat in het teken van Groene liefde. Deze dag delen we onze liefde voor elkaar, voor de sector, voor de kweker en voor de producten uit de kas. Van groenten en fruit tot bloemen en planten. Deze dag zullen zes bedrijven hun deuren openen voor het publiek van 09.00 – 16.00.

Tijdens kom in de kas krijgt iedereen de kans om eens een kijkje te nemen in verschillende kassen in het groene Aalsmeer. Je zal worden verrast door alle kleuren, vormen en geuren. Kijk hoe kwekers hun werk doen, hoe alles groeit en wordt verpakt. Heb je een vraag voor de kweker? Vraag maar raak en breid je kennis uit! Hij zal je alles vertellen van hoe de producten worden gekweekt tot waar de producten naartoe gaan.

Ook zullen er diverse educatieve activiteiten georganiseerd worden voor jong en oud. Voor de kleintjes onder ons is er een interactieve speurtocht waarbij je kans kunt maken op o.a. tickets voor de Efteling!

Komende zaterdag kunt u een kijkje in de kas nemen van:
– Zuurbier & Co International
– Ubink Cactus & Succulent
– Van Klaveren Plant
– HilverdaFlorist
– Hartog Palmen
– Olij Trading BV
Kijk hier voor meer informatie.

Gepubliceerd: 29 maart 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×