Opening expositie 'Een Leven Lang Kunst'

Aalsmeer – De nieuwste expositie van Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer in de reeks Kunst uit Aalsmeer richt de spotlights op Carolien Horich en Liesbeth van Welbergen. Beide beeldend kunstenaars geven een kleurrijk overzicht van hun veelzijdig talent. Zij zeggen dat deze tentoonstelling over Een Leven Lang Kunst hun laatste is … Een uitgesproken kans om hun bijzondere en veelzijdige werk nog één keer te zien!

De Aalsmeerse Carolien Horich is al vele jaren gastvrouw bij de exposities van KCA in het Oude Raadhuis. Wat velen niet weten is dat ze zelf ook een veelzijdig beelden kunstenaar is. Haar hele leven is ze al bezig met beeldhouwen, boetseren en schilderen. Haar werk is voornamelijk figuratief maar ook abstract. In het Oude Raadhuis toont ze nu haar Iconen en een groot aantal beelden in verschillende soorten steen.

Liesbeth van Welbergen is een beeldend kunstenaar uit Hoofddorp en goede vriendin van Carolien, die haar voor haar tentoonstelling in Het Oude Raadhuis uitnodigde. Liesbeth exposeert al ruim 30 jaar door het hele land en verkoopt haar werk over de hele wereld. Haar kleurrijke schilderijen zijn intuïtief en abstract, haar beeldhouwwerk meestal figuratief. Ook haar glaswerk is bijzonder. Dat toont ze in het Oude Raadhuis samen met een grote verscheidenheid aan acryl- en olieverf schilderijen.

De feestelijke opening van de expositie Een Leven Lang Kunst vindt plaats op zaterdag 1 april 2023 om 15.00 uur in Het Oude Raadhuis, Dorpsstraat 9. U bent van harte welkom!

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 31 maart 2023 om 7:33 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×