Groot succes Korenfestival

Kudelstaart – Het Shanty- en Zeemanskoor “ De Brulboeien” uit Aalsmeer kan terugkijken op een geslaagd Korenfestival welke op 12 maart heeft plaats gevonden. Naast de “Brulboeien” waren ook het meezingkoor “Eigen-Wijs” uit Roelofarendsveen en het vrouwenkoor “Vivace” uit Kudelstaart aanwezig. Alle beschikbare plaatsen waren dan ook bezet, in totaal zijn er 170 bezoekers op het festival afgekomen. Het Korenfestival werd voor de 4e keer georganiseerd. Door het grote succes van 12 maart kijken de organisatoren uit naar komend jaar, dit wordt dan het lustrumjaar van het festival.

Het Shanty- en Zeemanskoor “De Brulboeien” heeft nog plaats voor enkele nieuwe leden. Op 22 maart om 20.00 uur wordt er daarom een open repetitie-avond georganiseerd in de oefenlocatie aan Steenwijkerveld 20 in De Kwakel. Mannen die belangstelling hebben om bij dit gezellige koor te komen zingen worden van harte uitgenodigd om op deze repetitieavond de sfeer te komen proeven en lekker mee te zingen.

Gepubliceerd: 15 maart 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×