Lente in aantocht: jonge geitjes op Boerenvreugd

Aalsmeer – Aan het weer zou je het nog niet echt zeggen, maar de lente staat echt voor de deur. Zo ook op kinderboerderij Boerenvreugd in Aalsmeer. Dinsdagochtend 14 maart is in alle vroegte Boergeit Cathleen bevallen een tweeling.

Ieder jaar krijgen de dieren die geboren worden op de kinderboerderij allemaal een naam met dezelfde beginletter. In 2023 is dat de E. Het kleine bokje en geitje hebben dan ook de namen Elvis en Evi gekregen. Martine Noordhoek van de kinderboerderijk: “De geitjes verblijven nu nog even in de warme stal. Binnenkort mogen ze naar buiten en kunnen ze lekker rondspringen in de wei.”

De jonge dieren zelf bekijken? Dat kan op Kinderboerderij Boerenvreugd aan de Beethovenlaan 118 in Aalsmeer. De openingstijden zijn: dinsdag t/m vrijdag van 9.30 – 16.30 en in het weekend slapen de dieren een half uurtje uit, want dan openen de deuren om 10.00 uur.

Gepubliceerd: 15 maart 2023 om 7:53 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×