Ampersand officieel geopend

Aalsmeer – Maanden werd er verbouwd in de voormalige Jij & Ik Cadeauwinkel van Stichting Ons Tweede Thuis in de Ophelialaan, maar gisterenmiddag konden de deuren dan toch echt geopend worden voor het nieuwsgierige publiek. En het is niet alleen een cadeauwinkel meer. Er is 14 meter aangebouwd, de bovenruimte is erbij gekomen en ook de bakkerij van Gewoon Doen zit nu in het pand.

Cadeauwinkel, bakkerij, een plek om koffie met iets lekkers te krijgen, vergaderruimte en dienstverlening. En en en dus. En daarom ook een nieuwe naam die dat benadrukt. Ampersand heet het nu, wat duidt op het &-teken. Nog even wennen voor sommigen, maar de medewerkers die er werken zijn er enthousiast over.

Om iets na twee uur kwam burgemeester Gido Oude Kotte de opening officieel verrichten. Na een praatje van OTT-bestuurder Susan Veenhoff en de burgemeester zelf was het tijd voor het doorknippen van het lintje. Medewerkers Jessica en Haily hadden de eer om de burgervader hierbij te helpen en deden dit met een grote smile op hun gezicht, want ook zij waren trots op hun nieuwe werkplek waar ze met elkaar over nagedacht hebben. Jij & Ik, dat werd vaak benadrukt.

Zo’n twintig medewerkers gaan er werken en zullen van maandag tot en met zaterdag hun klanten met een goede service en enthousiasme gaan helpen. Van cadeauartikelen, gemaakt door Ons Tweede Thuis cliënten, maar ook extern ingekocht, tot appeltaarten en brownies, ze verkopen het graag. Aan de gezellige tafels kun je genieten van de verschillende lekkernijen die in de eigen bakkerij gemaakt worden. Je kunt dit met eigen ogen aanschouwen want vanuit de winkel kijk je via de raampjes zo de bakkerij in. Een leuke werkplek waar kansen en meedoen in de maatschappij voorop staan!

Foto: Jessica en Haily assisteerde de burgemeester (foto Jaap Overbeek)

Gepubliceerd: 2 juni 2023 om 10:03 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×