Inzamelingsactie voor Saskia Veenswijk

Aalsmeer – Iedereen in Aalsmeer en omgeving kent Saskia Veenswijk. U weet wel de zangeres van o.a. het Grote Poel lied en het Seringen Lied. Wat niet iedereen weet is dat zij lijdt aan ME: Myalgische Encefalomyelitis (vaak genoemd in combinatie met CVS: het chronisch vermoeidheidssyndroom). In Nederland is er geen therapie om beter te worden. Maar wel in Australië: NeuroPhysics therapy. Dit zou voor Saskia DE kans zijn om eindelijk een “normaal” leven te kunnen leiden. Alles uit haar dagen te kunnen halen en zelfs weer met regelmaat muziek te kunnen maken. Wandelen in de natuur of gewoon een weekendje weg. Zonder er twee weken of weekeinden ziek van in bed te moeten blijven.

Bijkomende diagnose
De ziekte ME tast een groot aantal hersen- en lichaamsfuncties aan. Daaronder vallen bijvoorbeeld het immuunsysteem, het hart en de bloedcirculatie, en de hormoonproductie. Later kwam daar voor Saskia de diagnose Tick Borne Disease bij; een bacteriële infectie veroorzaakt door een tekenbeet met o.a. reactieve artritis tot gevolg.

Gofundme
Niske Haremaker is al sinds haar 3e jaar het beste vriendinnetje van Saskia. Door dik en dun. En in voor en tegenspoed. Zij is met een groepje vriendinnen een inzamelingsactie actie gestart om deze NeuroPhysics therapy voor Saskia te kunnen realiseren in Australië. Daarom benaderde zij de redactie van Radio Aalsmeer met de vraag of wij deze fundraise onder de aandacht willen brengen. Natuurlijk willen we dat.

Via deze link lees je meer en kan je de actie ondersteunen. Namens Saskia en Niske bedankt!
Foto: Saskia Veenswijk (Alexander van der Meer)

Gepubliceerd: 3 juni 2023 om 16:07 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×