Kudelstaartse jaarmarkt op 21 juni

Kudelstaart –  Woensdag 21 juni, wordt voor de 27ste keer de jaarmarkt in Kudelstaart gehouden in en rondom het winkelcentrum. Een uiterst gezellige dag voor velen en altijd tijdens de Feestweek Kudelstaart. Op de markt is voor iedereen wat wils, zoals kleding, horloges, dekbedden, sokken, sieraden, lekkernijen. Ook verenigingen uit Kudelstaart zijn present, zoals de Zonnebloem.

Aan de kinderen is ook weer gedacht. Clown Cees is van de partij. Het pleintje van het winkelcentrum is het bruisende hart met een groot optreden van Omnia. De bar is er te vinden en discotheek Jan Spring in het Veld zorgt voor de muzikale omlijsting. Hoogtepunt is het spetterende optreden van een Amsterdamse zanger, hij zorgt altijd voor extra sfeer. Reden genoeg om de jaarmarkt in Kudelstaart te bezoeken.

De jaarmarkt begint om 13.00 uur en duurt tot 20.00 uur. De Einsteinstraat is die woensdag tussen 09.00 uur en 21.00 uur gedeeltelijk afgesloten voor alle verkeer.

Foto: Kicksfotos.nl

Gepubliceerd: 12 juni 2023 om 22:09 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×