Opnieuw ongeval op een Aalsmeerse rotonde

Aalsmeer – Dat de discussie die afgelopen zaterdag werd gevoerd in het actualiteitenprogramma ‘Aalsmeer Actueel’ op Radio Aalsmeer en de door de wethouder beloofde aanpassingen niet overbodig zijn, blijkt wel uit het feit dat er zondag 4 juni opnieuw een ongeluk plaatsvond op de busbaan N196 ter hoogte van de 2e JC Mensinglaan in Aalsmeer.

Twee auto’s kwamen daar door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Een van de auto’s die bij het ongeluk betrokken was, zou op de busbaan hebben gereden. Het gebeurt nog met enige regelmaat dat automobilisten op de rotonde bij de Zwarteweg toch op de busbaan terecht komen. Een ambulance is ter plaatste gekomen voor een van de bestuurders. Deze is behandeld in de ambulance.

Luister de uitzending van ‘Aalsmeer Actueel‘ met wethouder Bart Kabout en Monique de Haas hier terug.

Foto: rotonde Zwarteweg

Gepubliceerd: 5 juni 2023 om 8:05 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×