Ouderwets gezellige Bandjesavond op Raadhuisplein

Aalsmeer –  Zaterdagavond 24 juni vanaf 20.00 uur kan er weer ouderwets gefeest worden in Aalsmeer Centrum. Die avond kun je naar het Raadhuisplein voor een gezellige Bandjesavond. Tot 1.00 uur kun je genieten van muziek van DJ Eric en de bands Lifeblood en Hucksters. Een jonge en veelbelovende groep jongens uit Aalsmeer en Uithoorn, die onder andere de Amstelland Popprijs in de wacht hebben gesleept en steeds bekender worden. En wie kent de Hucksters niet? Deze ervaren rockers vieren hun 30-jarige bestaan die avond.

De Bandjesavond is, zoals altijd, gratis en voor iedereen toegankelijk. Organisatoren Café Joppe, Café De Praam, Wapen van Aalsmeer en De Oude Veiling, met hulp van Ondernemersfonds Aalsmeer Centrum, gaan er dit jaar weer helemaal voor om jong en oud te laten genieten van een gezellig feestje. Laagdrempelig en gemoedelijk. Dat is ook de kracht van de Bandjesavond. Veel bekenden op één plek zien onder het genot van leuke muziek en een drankje. Bijkletsen en natuurlijk de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht samen met vele andere Aalsmeerders en Kudelstaarters.

Muntjes in voorverkoop
Die avond zal er ook een snackwagen op het Raadhuisplein staan voor wie trek heeft in iets lekkers. De drankjes worden uitsluitend verkocht tegen inwisseling van muntjes, die daar verkrijgbaar zijn. En wil je eventuele rijen voor zijn die avond, dan kun je vanaf donderdag naar het Wapen van Aalsmeer om alvast consumptiemuntjes te kopen. Dit kan uitsluitend contant. Op de avond zelf kan er gepind worden.

Het Raadhuisplein is zaterdag 24 juni om 12.00 uur al afgesloten voor autoverkeer ivm het opbouwen van het evenement. Er kan dan niet meer geparkeerd worden en er is een wegsleepregeling.

Gepubliceerd: 20 juni 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×