Veel te doen zaterdag tijdens DownTown Ophelia

Aalsmeer – Aanstaande zaterdag vindt voor de vijfde keer DownTown Ophelia plaats in de Ophelialaan, een jubileum voor het ‘evenement met een boodschap’. In de winkels, bij de kappers, de horeca en op de braderie werken die dag mensen met een verstandelijke beperking. De organisatie laat hiermee zien dat deze mensen ook talenten hebben en kansen verdienen op de arbeidsmarkt.

Om 10.00 uur is de opening op het podium met een woordje van de burgemeester en een spectaculair optreden van ‘Vermakelaar’ Vincent van Leth. Verder zijn er optredens van Danny Terp, Dennis Wijnhout, Devon Donovan en Sasja Brouwers en DJ Wally zorgt voor de muziek tussendoor. Ook dansen de Amstelhof Dance Specials, is er een demonstratie rolstoeldansen, lopen de grappige clowns Fieps en Catootje rond en zijn er mooie prijzen te winnen bij de loterij. Verder is er een kinderplein met springkussens, spelletjes en lasergamen, een braderie en leuke activiteiten zoals fotoshoots, sieraden en eierkoeken versieren, schminken en met de politie meerijden. Om 15.00 uur is de modeshow, waarmee het evenement ooit is begonnen. Veel winkeliers en kappers uit Aalsmeer werken hieraan mee om de speciale modellen te laten stralen. En na 16.00 uur wordt het een feestje met Cooldown.

Wegafsluitingen
Zaterdag wordt de Ophelialaan tussen de Jumbo en Domino’s Pizza tussen 05.00 uur en 19.00 uur voor alle verkeer in beide richtingen afgesloten. Vanaf 05.00 uur kan er ook niet meer geparkeerd worden bij de winkels. De Primulastraat en Begoniastraat worden die dag tweerichtingsverkeer. Er komen omleidingsborden te staan en er zijn verkeersregelaars. Meer informatie is te vinden op www.downtownophelia.nl of op de Facebookpagina.

Gepubliceerd: 20 juni 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×