Expositie Tuinen in Oude Raadhuis ook in de zomer te zien

Aalsmeer – De expositie Tuinen in het Oude Raadhuis met veel bijzonder werk van kunstenaar Karin Borgman viel behoorlijk in de smaak. Een bonte verzameling schilderijen en grafiek over de tuin in allerlei verschijningsvormen. Met de tuin als de plek waar we proberen de
natuurkrachten naar onze hand te zetten, er heerlijke momenten beleven of ons brood mee verdienen.

In principe is Het Oude Raadhuis in de zomermaanden dicht, maar waarom zouden thuisblijvers en thuiskomers niet de gelegenheid moeten krijgen om ook in de zomer heerlijk te genieten van bijzondere kunst van een bijzondere Aalsmeerse kunstenaar?!. Karin bood
aan om haar werk tot en met zondag 27 augustus in het Oude Raadhuis op afspraak te laten zien en dan natuurlijk ook persoonlijke rondleidingen te geven. En wilt u werk van Karin kopen? Dan mag u het na betaling gelijk meenemen!

Een afspraak kan worden gemaakt met een telefoontje naar Karin Borgman op 06 1352 5543 of een e-mail naar karinborgman@kpnmail.nl.

Gepubliceerd: 9 augustus 2023 om 17:24 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×