Nieuwe attractie voor kinderen: luchtkussenpark

Aalsmeer – Er is een nieuwe attractie voor kinderen, jongeren en volwassenen in Aalsmeer. De attractie Bounce Valley is geopend in het pand aan de Beethovenlaan: een indoor luchtkussenpark van ruim 2.000 vierkante meter voor zowel volwassenen als kinderen.

Een luchtkussenpark bestaat uit een gigantisch aaneengeschakeld luchtkussen vol met verschillende attracties elementen, zoals een ‘Ninja Run’, ‘Wipe Out’ en ‘Bootcamp’. In totaal bestaat het park in Aalsmeer uit 15 onderdelen, allemaal geïntegreerd in één luchtkussen. Volgens Micha Reij van Bounce Valley oogt het geheel erg indrukwekkend; “Zeker in combinatie met de vrolijke en opzwepende huisstijl en de uitgebreide lichtinstallatie ontstaat een bijzonder sfeertje”. En wat is dat dan? “Een setting waar je je gewoon waanzinnig actief kunt uitleven, een plek om echt even samen de ban van de dag of week te breken.”

Alle leeftijden
Volgens de eigenaar van de vestiging, Wim Teunissen, is het park geschikt voor alle leeftijden. “Leeftijd is slechts een getal; wij zorgen er namelijk voor dat jouw dag eruit springt… hoe oud of jong je ook bent”. De opening was op zaterdag 19 augustus jl.

Gepubliceerd: 19 augustus 2023 om 12:28 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×