Nog kaarten te koop voor het 10e Nostalgisch Filmfestival

Aalsmeer – Voor het 10 e Nostalgisch Filmfestival, dat op dinsdag 5 september in de feesttent op het Praamplein wordt gehouden, zijn nog kaarten beschikbaar. De avondvoorstelling is inmiddels uitverkocht. De kaarten kosten €10,- incl. koffie/thee en garderobe en zijn verkrijgbaar in het Boekhuis in de Zijdstraat. De winkel is geopend: van 13 tot 17 uur, op zaterdag van 12 tot 16 uur. v(’s maandags gesloten).

Op het door Dick Piet samengestelde en door hem te presenteren programma, staan films uit de periode 1930 – 2000. Waarbij de nadruk ligt op de naoorlogse jaren. Alle delen van Aalsmeer komen op grote LED-schermen langs. De onderwerpen zijn zeer gevarieerd. Nooit eerder vertoond is onder meer een film van de VBA in de eerste maanden na de ingebruikneming van de veiling in 1972. Uit oktober 1985 dateert een tv-reportage over Verhoef Aluminium, met daarin een proeflancering van een reddingssloep in demRingvaart. Tenslotte een opmerkelijke film van het verlichte corso in 2000, waarin vrijwilligers, figuranten en publiek de hoofdrol spelen.

Gepubliceerd: 24 augustus 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×