Aalsmeer ligt aan de voeten van Hans de Booij

Aalsmeer – Na geruime tijd uit de schijnwerpers te zijn gebleven, is zanger Hans de Booij weer terug op het podium. Deze Nederlandse artiest, bekend van hits zoals ‘Annabel’, ‘Een vrouw zoals jij’, en ‘Ik hou van alle vrouwen’ uit de jaren tachtig, trad vorige week op in de theaterzaal van De Oude Veiling in Aalsmeer. De Booij bracht een muzikale theatershow, begeleid door Sander van Leeuwen, de schrijver van het boek ‘Het wordt niets zonder jou’, dat zowel De Booij’s successen als zijn persoonlijke strijd met depressies, autisme, armoede en eenzaamheid beschrijft.

In een volle zaal in Aalsmeer genoten bezoekers van een intieme voorstelling vol verhalen, anekdotes en muziek, waarbij De Booij zichzelf op piano begeleidde. Hij zong niet alleen zijn bekende hits, maar ook recentere nummers zoals ‘1000 jaar eenzaamheid’ en ‘Nooit meer van God los’.

Het evenement, georganiseerd door Participe Amstelland, team Aalsmeer en gesteund door het actieprogramma Eén tegen eenzaamheid, was bedoeld om verbinding te creëren en gevoelens van eenzaamheid te verminderen. Na de voorstelling was er gelegenheid tot ontmoeting en gesprek.

Gepubliceerd: 30 oktober 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×