Feestelijke première van Kudelstaarte Revue

Kudelstaart – Op vrijdag 3 november gaat het doek omhoog voor de feestelijke première van de Kudelstaarte Revue. De Blackbird Dans Centre-artiesten staan klaar om te schitteren, technische hoogstandjes tot leven te brengen en het Dorpshuis te vullen met gelach. Er zijn nog enkele kaartjes beschikbaar voor dit unieke evenement.

De Toneelvereniging Kudelstaart belooft een avond vol hilarische gebeurtenissen, swingende dansacts, en vrolijke liederen. Maar ook diepere nummers zullen emoties oproepen. De rode draad door de avond is een ongedwongen uitje voor alle leeftijden.
Voor de première wordt de rode loper uitgerold, en er is een smakelijke traktatie rondom het thema “In de 70e Hemel” ter ere van het 70-jarig bestaan van de vereniging. De voorstellingen vinden plaats op 3, 10, 17 en 18 november in het Dorpshuis van Kudelstaart.

Kaartjes zijn te koop voor €12,50 online, bij Bakkerij Vooges in de Zijdstraat van Aalsmeer, en Slijterij Van Lammeren in Kudelstaart. De voorstellingen beginnen om 20.15 uur, met de zaaldeuren die om 19.30 uur openen.

Gepubliceerd: 30 oktober 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×