Laatste keer snoeiboot op het water

De snoeiboot is opnieuw paraat op de wateren van Aalsmeer. Op zaterdag 18 november 2023 zal de snoeiboot voor het laatst dit jaar uitvaren om particuliere eilandeigenaren op de Westeinderplassen te helpen bij het kosteloos afvoeren van snoeihout. De dienst is bedoeld om overhangend groen boven de sloten en vaarwegen te verminderen, alleen takken en snoeiafval zijn welkom.

De snoeiboot zal twee locaties bedienen op 18 november 2023: van 09.00 uur tot 12.00 uur bij Schuilhaven de Winkel aan de Grote Poelzijde en van 13.00 uur tot 16.00 uur bij Baggerdepot Otto aan de doorgang Grote Brug. Bedrijfsafval zoals seringenhout en kluiten wordt niet geaccepteerd.

Eilandeigenaren die van deze service willen profiteren, dienen op de aangegeven tijden op de aangewezen locaties aanwezig te zijn. Mocht de boot tijdelijk afwezig zijn vanwege het lossen, zal deze zo snel mogelijk terugkeren. Voor meer informatie over takkeninzameling en de snoeiboot kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de servicedesk Amstelveen/Aalsmeer via telefoonnummer (0297) 387575 of een e-mail sturen naar info@aalsmeer.nl, gericht aan de afdeling Veiligheid en Handhaving, vaarwegbeheer.

Gepubliceerd: 31 oktober 2023 om 16:31 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×