Wethouder zoekt toekomstideeën over Kudelstaart

Kudelstaart – Op zaterdag 11 november nodigt de gemeente u uit om deel te nemen aan het vormgeven van de toekomst van Kudelstaart. In het komende jaar zal de gemeente werken aan een gebiedsvisie voor dit pittoreske dorp en uw ideeën als bewoner of ondernemer spelen een cruciale rol in dit proces.

Wethouder Kikkert zal aanwezig zijn om naar uw dromen en zorgen te luisteren en om te begrijpen welke onderwerpen volgens u de meeste aandacht verdienen. De bijeenkomsten vinden plaats op twee locaties: tussen 15.00 en 15.40 uur bij de voetbalvelden van RKDES, en tussen 15.50 en 16.30 uur in het winkelcentrum bij Albert Heijn.

Dit is uw kans om invloed uit te oefenen op de toekomst van Kudelstaart, dus kom vooral langs en laat weten wat voor u belangrijk is. Gratis koffie wordt voor u verzorgd. Samen bouwen aan een betere toekomst voor dit prachtige dorp!

Gepubliceerd: 31 oktober 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×