Jaarlijkse plantenverkoopactie Scouting Tiflo

Aalsmeer – De lokale Scouting Tiflo Aalsmeer maakt zich op voor de langverwachte terugkeer van hun jaarlijkse PlantenBakkenActie. Dit jaar zullen de jeugdleden voor de 60e keer langs de deuren van Aalsmeer en Kudelstaart gaan om fraaie groene en bloeiende plantjes te verkopen. Het evenement staat gepland voor zaterdag, 21 oktober.

Deze traditionele actie heeft als doel om financiële middelen te vergaren voor de aanschaf van nieuw spelmateriaal, onderhoud van zeilboten, en spaargelden voor grootschalige investeringen, zoals de aanschaf van een nieuwe zeilboot en het onderhoud van hun havenlocatie en lokalen.

QR-code
Voor slechts €4,- per stuk kunnen de groene en bloeiende plantjes worden aangeschaft. Bovendien is het mogelijk om tegen een meerprijs van een euro een passend potje bij de plant te krijgen. Voor het gemak van de klanten accepteert de Scouting Tiflo Aalsmeer dit jaar niet alleen contant geld, maar bieden ze ook de mogelijkheid om via een QR-code met een tikkie te betalen.

Kraampjes
De enthousiaste jeugdleden, variërend in leeftijd van 5 tot 25 jaar, zullen op 21 oktober bij huizen langs de deur gaan om bij te dragen aan een groenere en fleurigere omgeving. De scoutinggroep heeft een groeiend ledenbestand dat niet alleen uit Aalsmeer komt, maar ook uit omliggende gebieden. Hierdoor zal de verkoopactie plaatsvinden in verschillende wijken, waaronder Kudelstaart, Aalsmeer-Zuid, het Dorp, en Aalsmeer-Oost. Voor diegenen die de jeugdleden niet aan de deur aantreffen, zijn er kraampjes op het Praamplein, Poldermeesterplein en Winkelcentrum Kudelstaart waar de plantjes kunnen worden aangeschaft. De scoutingleden kijken vol enthousiasme uit naar zaterdag en hopen op een grote opkomst.

Gepubliceerd: 17 oktober 2023 om 7:35 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×