BeterBuren: Buurtbemiddeling voor Vreedzaam Samenleven

Aalsmeer – In Nederland kunnen kleine irritaties met buren snel escaleren, maar BeterBuren biedt een oplossing. Met activiteiten in 11 gemeentes is het een vertrouwde naam in buurtbemiddeling. Met 252 vrijwilligers, actief naast hun dagelijkse bezigheden, biedt de organisatie laagdrempelige hulp bij geluidsoverlast, rommel en andere ergernissen.

In Amstelland (Aalsmeer, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn) zijn 26 vrijwillige bemiddelaars actief. Het oplossingspercentage is indrukwekkend: 75%. De aanpak begint met aparte gesprekken, gevolgd door gezamenlijke bemiddeling, volledig vertrouwelijk en op vrijwillige basis. Deze goed opgeleide vrijwilligers zijn de sleutel tot succes, waar vastgelopen burenconflicten worden losgeweekt, en buren zich echt gehoord voelen. De essentie ligt in een open houding en de wens om de burenrelatie te verbeteren.

Voor meer informatie en handige tips om in gesprek te gaan met uw buren, kunt u bellen naar 085-9022810 of www.beterburen.nl bezoeken. BeterBuren staat garant voor een vreedzaam samenleven in uw buurt.

 

Gepubliceerd: 20 november 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×