Winnaars schitteren bij Onderneming van het Jaar-verkiezing

Aalsmeer – Op vrijdag 17 november vond de Onderneming van het Jaar-verkiezing plaats in The Beach, met Katelijne van Otterloo als presentatrice en boeiende acts. Meer dan 300 mensen waren aanwezig bij de uitreiking, waarbij dit jaar Yuverta Mavo businessklasleerlingen vragen stelden aan de finalisten na hun onderzoek naar de bedrijven. Wethouder Sven Spaargaren, betrokken bij de prijsuitreiking, prees Aalsmeer als een ondernemend dorp met ruim 4000 actieve bedrijven.

In de categorie Starters ging de prijs naar Joeri en Thomas Visser van Stoer Bikes, geprezen voor hun snelle opkomst in de e-bike markt. In de categorie ZZP’er won Tess van Beautysalon Moments vanwege haar sterke drijfveren en passie voor het vak. In de categorie MKB klein werd Bart Brugman onderscheiden als marktleider in een competitieve niche. De MKB-grootcategorie zag Koninklijke de Vries Scheepsbouw als winnaar, erkend voor hun technologische excellentie en maatschappelijke betrokkenheid.

Jasper Engel van Vooges ontving een speciale ondernemersprijs, en Studio Casco won de publieksprijs. De avond eindigde met lof voor alle deelnemers en organisatoren. Voor meer informatie, zie de website van Nieuw Ondernemend Aalsmeer.

Gepubliceerd: 20 november 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×