Bezorg een dorpsgenoot een fijne kerst

Aalsmeer/Kudelstaart – Participe Amstelland en Stichting ANDERS bundelen opnieuw hun krachten voor de jaarlijkse kerstpakkettenactie in Aalsmeer en Kudelstaart. Het doel is om 100 kerstpakketten samen te stellen voor inwoners die wel wat extra aandacht verdienen tijdens de feestdagen. Deze vierde editie van de actie heeft tot nu toe veel ontvangers blij verrast.

Om deze pakketten samen te stellen, wordt de hulp ingeroepen van de gemeenschap. Iedereen kan (houdbare) producten doneren, zoals kaarsen, koffie, thee, chocolade en meer. Financiële bijdragen zijn ook welkom, en elke donatie wordt besteed aan de inhoud van de kerstpakketten. Donaties kunnen worden gedaan via overschrijving of door het scannen van een QR-code op de website.

Daarnaast worden inwoners uitgenodigd om anderen te nomineren voor een kerstpakket, met de mogelijkheid om het persoonlijk te overhandigen. Deze actie benadrukt het belang van geven en gemeenschapszin. Nominaties kunnen worden ingediend tot 14 december via het aanmeldformulier op de website. Samen het verschil maken en elkaar ondersteunen in deze bijzondere tijd.

Gepubliceerd: 1 november 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×