Dichters welkom voor jubileumeditie Gedichten

Aalsmeer – Aalsmeer maakt zich op voor een speciale editie van de KCA Gedichtendag op donderdag 25 januari, aangezien het de 25e editie betreft. Dichters worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze bijzondere dag, waarbij het thema ‘Thuis’ centraal staat. Er zijn geen beperkingen qua lengte of stijl voor de inzendingen, die vóór 1 januari 2024 kunnen worden gestuurd naar poezie@kunstencultuuraalsmeer.nl. Geselecteerde gedichten worden gebundeld en tijdens de KCA poëzieavond in cultureel café Bacchus Aalsmeer te koop aangeboden.

Op deze Gedichtendag wordt ook de nieuwe Dorpsdichter voor Aalsmeer en Kudelstaart gekozen. Geïnteresseerden kunnen zich tot 31 december aanmelden door twee gedichten in te sturen, waarvan minstens één gerelateerd is aan Aalsmeer en/of Kudelstaart. De verkiezing vindt plaats op 25 januari tijdens de Gedichtendag-viering. Aanmeldingen voor de positie van Dorpsdichter kunnen worden gestuurd naar lisanne.van.der.pal@aalsmeer.nl, inclusief eventuele vragen of verzoeken om meer informatie over de functie.

 

Gepubliceerd: 28 november 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×