Informatiebijeenkomsten over verduurzaming voor VvE’s

Aalsmeer – Servicepunt Energieadvies van de gemeente Aalsmeer organiseert informatiebijeenkomsten om Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) te ondersteunen bij verduurzaming. Op 13 november is er een bijeenkomst voor VvE’s gebouwd tussen 1985 en 2005, met energielabel B of C. De presentatie behandelt energiebesparende maatregelen, financieringsopties, en biedt gelegenheid tot vragen en ervaringsuitwisseling. De hoofddoelgroep zijn bestuursleden, maar eigenaren zijn ook welkom. Gratis deelname van 19.30 tot 21.45 uur in het raadhuis van Aalsmeer; aanmelden is vereist.

Voor VvE’s gebouwd voor 1985 met lagere energielabels (D, E, F of G), is er een bijeenkomst op 8 november. Eigenaren en huurders zijn welkom om informatie te krijgen over energiebesparende maatregelen, subsidies en ondersteuning met advies. Deelname is gratis van 19.30 tot 21.30 uur in zalencentrum ’t Baken, Sportlaan 86 in Aalsmeer. Ook hier is aanmelden noodzakelijk.

Het Servicepunt Energieadvies biedt ondersteuning aan VvE’s, bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en kleine particuliere verhuurders voor duurzaamheidsadvies. Contactgegevens voor vragen zijn beschikbaar bij het team Communicatie. Meer informatie is te vinden op: www.aalsmeer.nl/servicepuntenergieadvies.

Gepubliceerd: 1 november 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×