Online informatie energie- en geluidsisolatie Stommeer

Aalsmeer – Op 12 december om 19.30 uur organiseert de gemeente Aalsmeer een online informatieavond over energie- en geluidsisolatie in het kader van de Wijkaanpak Stommeer. Deze bijeenkomst, als aanvulling op de eerdere sessie in november in wijkcentrum ’t Baken, biedt woningeigenaren dezelfde inhoudelijke informatie. De focus ligt op energiebesparing en het verminderen van geluidsoverlast als onderdeel van de inspanningen voor een gezondere leefomgeving.

Als onderdeel van de wijkaanpak heeft de gemeente bureau Woningwaard ingeschakeld om een scan te maken van alle grondgebonden koopwoningen in Stommeer van vóór 1992. Deze scan, beschikbaar op stommeer.woningwaard.nl, geeft woningeigenaren een globaal inzicht in de mogelijkheden om hun woningen energiezuinig te maken en tegelijkertijd te isoleren tegen geluid. De eerste 75 adviezen op basis van deze scan worden door de gemeente vergoed.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de online bijeenkomst via energietransitie@aalsmeer.nl. Na aanmelding ontvangen deelnemers een uitnodigingslink om in te loggen op de virtuele bijeenkomst, waar medewerkers van de gemeente en Woningwaard aanwezig zullen zijn om vragen te beantwoorden.

Gepubliceerd: 27 november 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×