Unieke muzikale avond gecombineerd met Champagneproeverij

Aalsmeer – Op zaterdagavond 9 december presenteren Stichting KCA en het Flower Art Museum een bijzonder concert in de reeks Muziek in het Museum. Violiste Merel Vercammen, cum laude afgestudeerd aan het Royal College of Music, treedt op met de befaamde topcelliste Maya Fridman. Het duo belooft een intieme setting met een gevarieerd programma, waarbij bekende en minder bekende werken aan bod komen. Het publiek krijgt zelfs de kans tot improvisatie-inbreng.

De avond wordt extra speciaal met een champagneproeverij verzorgd door Rik Boom van Jéroboam. Als gecertificeerd vinoloog en Nederlands kampioen ‘blindproeven’ deelt hij zijn passie met bezoekers. Tijdens het concert kunnen gasten genieten van een divers assortiment champagnes of alcoholvrije mousserende wijnen.

Het concert begint om 20.00 uur in het Flower Art Museum te Aalsmeer, met gratis parkeerruimte voor de deur. Kaarten zijn verkrijgbaar via de ticketshop van Stichting KCA.

Foto: Merel Vercammen

Gepubliceerd: 28 november 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×