Expositie “Transcendence” van Kudelstaarter Steven Partiman

Amstelland – Van 8 december tot en met 7 januari is de boeiende expositie “Transcendence” van kunstenaar Steven Partiman kosteloos te bewonderen in de bibliotheek van Aalsmeer. Partiman, internationaal bekend, onthult een scala aan schilderijen, van portretten tot muurschilderingen, gekenmerkt door gedurfde kleuren en unieke technieken. De Kudelstaarter was op 7 maart jl. nog te gast in ‘Door de Mangel’.

Kunstliefhebbers krijgen op 22 december om 15.30 uur de kans om de kunstenaar persoonlijk te ontmoeten tijdens een exclusieve Meet & Greet. Steven Partiman beschouwt kunst als de meest prachtige en toegankelijke vorm van vrijheid van meningsuiting, een passie die hij al koesterde sinds zijn jeugd. Zijn werk, eerder tentoongesteld op prominente locaties zoals het Renaissance Hotel Amsterdam en het Gemeentehuis Uithoorn, wordt geprezen door experts zoals Robert Schoemacher, Lulu Wang en Tomeka Rocquelle Davis.

Naast eerder werk presenteert Partiman ook nieuw materiaal in de Bibliotheek Aalsmeer. Mis deze unieke gelegenheid niet om de kunstenaar te ontmoeten en zijn fascinerende creaties te bewonderen, onder het genot van hapjes en drankjes op 22 december vanaf 15.30 uur.

Gepubliceerd: 20 december 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×