Toekomst van zwembad De Waterlelie onderzocht

Aalsmeer/Kudelstaart – Ter gelegenheid van het naderende vijftigjarige jubileum van zwembad De Waterlelie aan De Dreef in Aalsmeer, staat een cruciaal onderzoek op stapel omtrent de toekomst van deze lokale waterparel. De vraag die centraal staat: renovatie of nieuwbouw?

Het onderzoek zal de inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart betrekken, evenals de frequente zwembadgebruikers, om hun ideeën over het toekomstige zwembad te peilen. De bevindingen, inclusief een analyse van de huidige technische staat van het zwembad en zijn installaties, zullen in de eerste helft van het komende jaar aan de gemeenteraad worden voorgelegd.

De gemeente en Exploitatie Sportaccommodaties Aalsmeer (ESA) slaan de handen ineen met Drijver & Partners om dit cruciale onderzoek uit te voeren. De uitkomst belooft een beslissende rol te spelen in het bepalen van de volgende fase van De Waterlelie.

Gepubliceerd: 20 december 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×