Internationaal Beachhandbal Toernooi – Karin Cup 2023

Aalsmeer – De 4e editie van het Aalsmeer Indoor EBT – Karin Cup, georganiseerd door beachhandball club HiekkaHauskaa, zal plaatsvinden van 26 t/m 28 december op het grootste sportindoor strand van Nederland, The Beach in Aalsmeer. Dit spectaculaire internationale beachhandballevenement zal 36 teams uit binnen- en buitenland samenbrengen, die strijden om de begeerde Karin Cup. Het evenement belooft drie dagen vol spectaculair beachhandball, Europese topteams, sportiviteit, plezier en fair play.

Toeschouwers kunnen gratis genieten van deze snelle en opwindende sport, terwijl de jeugd de kans krijgt om deel te nemen. Hoewel de toegang gratis is, wordt een vrijwillige bijdrage op prijs gesteld om het evenement te ondersteunen en uit te breiden. Het doel van het evenement gaat verder dan sportieve promotie; het streeft naar het creëren van een plezierige en uitdagende sfeer. Lokale jeugd wordt betrokken via een jeugdtoernooi en side events.

Het evenement dient niet alleen als nationaal kampioenschap, maar biedt ook punten voor de EBT Finals, het EK voor clubteams. Het volledige speelschema en meer informatie zijn te vinden op Instagram: Karin Cup en Facebook: EBT Aalsmeer indoor – The Karin Cup. Livestream tijdens het toernooi is beschikbaar op het YouTube-kanaal van Karin Cup.

 

Gepubliceerd: 13 december 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×