Laatste gemeenteraadsvergadering van 2023

Aalsmeer – Op donderdag 21 december zal de gemeenteraad van Aalsmeer om 20.00 uur in de raadzaal bijeenkomen voor haar laatste vergadering van het jaar. Op de agenda staan verschillende akkoordstukken, waaronder het rekenkameronderzoek naar inkoop en aanbesteding en de strategienota sociaal domein. Daarnaast komen de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) en de motie watertappunten aan bod.

De APV moet worden gewijzigd om de begrippen ‘feest’ en ‘partyschip’ toe te voegen, met als doel het verbieden van feesten op partyschepen die de openbare orde of veiligheid bedreigen. Een amendement wordt ingediend door D66 en het CDA om de definitie van ‘partyschip’ te verduidelijken.

De motie watertappunten, voorgesteld door PvdA, GroenLinks, D66, Absoluut Aalsmeer en FlorAalsmeer, roept op tot onderzoek naar geschikte locaties voor watertappunten, met als doel installatie vóór de zomer van 2024. Ten slotte wordt in beslotenheid gesproken over een verzoek met financiële gevolgen met betrekking tot Fort Kudelstaart, gevolgd door een openbaar deel met toelichting en informatie over openbare stukken.

De vergadering is live te volgen via Aalsmeer TV op kanaal 12 van Caiway, of kanaal 1389 van KPN. U bent uiteraard ook van harte welkom in de raadzaal om de vergadering bij te wonen.

Gepubliceerd: 13 december 2023

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×